دسته‌بندی‌ها

توجه : تمامی مطالب این سایت از طریق ربات جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران توسط آیدی موجود در بخش تماس با ما، به ما اطلاع داده تا مطلب حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).
طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی

طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی

در بخش انواع ترشی دو روش تهیه ترشی گوجه گیلاسی را انتخاب کرده ایم. این ترشی خوشمزه در عرض دو یا سه هفته آماده مصرف خواهد بود. برای تهیه ترشی گوجه گیلاسی اگر دسترسی به گوجه گیلاسی ندارید، می توانید با گوجه های ریز یا متوسط هم این ترشی را آماده کنید.

مواد لازم برای ترشی گوجه گیلاسی گوجه گیلاسییک کیلو و پانصد گرمشوید (تازه)60 گرمسیر6 الی 8 حبهآب5 پیمانهشکر5 قاشق سوپ خوریآب لیمو ترشیک دوم پیمانهدانه فلفل سیاه5 الی 6 عددچاشنی های دلخواهبه مقدار لازمنمک2 قاشق سوپ خوریآماده سازی:20 دقیقهزمان پخت:10 دقیقهمجموع زمان پخت:30 دقیقه

طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی

سه ظرف شیشه ای یک لیتری را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید. شوید تازه حبه های سیر را داخل ظرف های شیشه ای قرار دهید.

آب، نمک و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. پس از جوشیدن، سرکه را اضافه کرده و حدود 2 الی 3 دقیقه دیگر به جوشیدن مواد ادامه دهید.

گوجه گیلاسی ها را شسته و با چنگال حفره هایی در هر دو طرف آنها به وجود آورید.

سپس آنها را به آب در حال جوش اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و 15 الی 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.

سپس گوجه ها را به ظرف های شیشه ای انتقال دهید. دانه فلفل سیاه و چاشنی های دلخواه را اضافه کنید.

مخلوط آب و سرکه را در شیشه ها بریزید و درب آنها را محکم ببندید. آنها را در محلی خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.

روش دوم

مواد لازم

 

طرز تهیه 

گوجه را بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شود. سیر ها را خلالی خرد کنید.

سر گوجه ها را چاک کوچک دهید و یک خلال سیر داخل گوجه بگذارید.

گوجه ها را در ظرف تمیز و خشک ریخته و یک قاشق چایخوری نمک، ترخون خشک و فلفل سبز را اضافه کنید.

بعد تا اندازه ای که روی گوجه ها پوشیده شود سرکه اضافه کنید.

سر شیشه را محکم بسته و داخل یخچال بگذارید.

ترشی گوجه گیلاسی دو یا سه هفته بعد آماده استفاده می شود.

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب